«Πυρά» Λαπόρτα για Πεπ

15:23 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της Μπαρτσελόνα να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Τίτο Βιλανόβα δεν άρεσε στον Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης Ροσέλ τόσο για την επιλογή της στην θέση του προπονητή όσο και για την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Catalunya", ο Λαπόρτα σχολίασε την πρόσληψη του Τίτο Βιλανόβα στην τεχνική ηγεσία λέγοντας πως πρόκειται για "απόφαση πανικού".
Όσο για την αποχώρηση του Πεπ

Γκουαρντιόλα, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Ο Γκουαρντιόλα προοριζόταν να μείνει προπονητής για πολλά χρόνια και νομίζω πως δεν βρήκε το κατάλληλο περιβάλλον για να συνεχίσει. Η Μπάρτσα βρίσκεται στο ξεκίνημα ενός νέου κύκλου και ο Γκουαρδιόλα δεν τόλμησε να το κάνει επειδή δεν είχε την απαραίτητη στήριξη από τη διοίκηση".
Ο Λαπόρτα αφού πρώτα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία συνέχισε την επίθεση κατά της τωρινής διοίκησης λέγοντας: "Γνωρίζω τα μέλη της διοίκησης εδώ και πολλά χρόνια και αυτοί έχουν άλλη σκέψη από αυτή που θα έπρεπε για το σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα