«Ψηφίζω Ρονάλντο, ο Μέσι δεν έχει άλλο χώρο»

15:26 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το δίλημμα "Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο" για την "Χρυσή Μπάλα" συνεχίζει να απασχολεί με τον Ρομπέρτο Κάρλος να αντιμετωπίζει το θέμα με χαλαρή διάθεση λέγοντας πως ο Αργεντινός δεν έχει άλλο χώρο στην τροπαιοθήκη του και για αυτό θα ψηφίσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ο πρώην μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δικαίως όλοι μιλούν για τον Μέσι. Είναι εκπληκτικός. Αλλά θεωρώ ότι έχει

κερδίσει αρκετούς τίτλους μέχρι τώρα και αποκλείεται να έχει μείνει άλλος χώρος στην τροπαιοθήκη του. Για αυτό ψηφίζω Ρονάλντο. Είναι ένας απόλυτα ικανός επιθετικός και μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια με πολλούς τρόπους".
Για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή, ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε: "Όσον αφορά τους προπονητές τώρα, νομίζω ότι τεχνικός της χρονιάς πρέπει να αναδειχθεί ο Μουρίνιο. Ένας σύλλογος σαν την Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσκολότερο να προπονηθεί από μια κορυφαία εθνική ομάδα. Και εγώ το γνωρίζω καλά. Στην θητεία μου στην Ρεάλ, προπονητής μου ήταν ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Όταν όμως βλέπεις τα όσα έχει καταφέρει ο Μουρίνιο καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να ξέρεις πάντα πώς να τα βγάζεις πέρα με ό,τι έρχεσαι αντιμέτωπος".

Keywords
Τυχαία Θέματα