Ψάχνουν ημερομηνία για το Ηρόδοτος - ΑΕΚ

15:01 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το ματς της Κυριακής με τον Ηρόδοτο αναβλήθηκε οριστικά για την ΑΕΚ και το θέμα είναι πότε θα διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.
Η ημερομηνία που δόθηκε από την ΕΠΟ ήταν 7 Νοεμβρίου, όμως ο Ηρόδοτος έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς κρίνει πως η Πέμπτη δεν είναι εμπορική ημερομονία. Ο πρόεδρος της ομάδας από την Κρήτη, πάλι, Αντώνης Σέκερης με δηλώσεις του πριν λίγο, τόνισε ότι ο αγώνας

πάει για 14 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο. Όμως θεωρητικά και εκείνη την ημερομηνία δεν βολεύει, καθώς η ΕΠΟ στο καλεντάρι της έχει προγραμματίσει αγώνα Κυπέλλου για την ΑΕΚ στις 15 Δεκέμβρη! Αν αναβληθεί το Κύπελλο, τότε θα μπορέσει να γίνει στις 14 Δεκέμβρη ο αγώνας Ηρόδοτος - ΑΕΚ, αλλά και αυτό πρέπει να το εξετάσει η ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Ηρόδοτου πάντως κ. Σέκερης τόνισε «athletic radio» για το θέμα με την ΑΕΚ:

"Από την αρχή ξέραμε οτι θα υπήρχε πρόβλημα με την έδρα του ματς γιατί στο Παγκρήτιο υπάρχουν αγώνες και μετά κλείνει για επανασπορά. Έτσι δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποια άλλη κενή ημερομηνία. Δεύτερη έδρα είχαμε ορίσει την Ελιά. Το γήπεδο είναι ακατάλληλο όπως έκρινε η αστυνομία για τέτοιο ματς. Οπότε οδεύουμε προς 14 Δεκεμβριου και εκεί βαδίζουμε. Προς τα εκεί πάει το ματς".

Σε ότι αφορά στην τηλεοπτική καλύψη του ματς, ο πρόεδρος του Ηροδότου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Έχουμε προτάσεις από συνδρομητικά κανάλια αλλά είναι ασύμφορες μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει κάτι. Εμείς θα κινητοποιήσουμε κόσμο, θα κάνουμε μαθητική κερκίδα και μας ενδιαφέρει να γίνει σωστά το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα