Ψάχνεται πάλι για την ΑΕΚ ο Κατσουράνης

09:10 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Στις αρχές Ιανουαρίου είχατε διαβάσει σε αρκετά ΜΜΕ, και το aek365, πως στην ΑΕΚ υπήρχε απόφαση να μην γίνει κίνηση τελικά για την επιστροφή του Κατσουράνη το καλοκαίρι. Μάλιστα οι δύο λόγοι που είχαν αναφερθεί σχετικά με την αλλαγή των

σχεδίων της Ενωσης ήταν η ηλικία του διεθνή μέσου σε συνδυασμό με την παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι, και οι καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ που η διοίκηση της ΑΕΚ και ιδίως ο Μελισσανίδης δεν θέλει να διαταραχθούν εκτός αν υπάρχει πολύ σπουδαίος λόγος.

Ο δέυτερος λόγος δείχνει να εκλείπει αφού παρότι από τον Δεκέμβριο είχε ειπωθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ πως θα γίνει κίνηση για ανανεωση του συμβολαίου του Κατσουράνη και παρότι ο διεθνής μέσος έστειλε μήνυμα τον Ιανουάριο δηλώνοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Επίσης δεν θεωρήθηκε τυχαίο το ότι την Κυριακή που πέρασε ο Κατσουράνης έμεινε εκτός αποστολής και παράλληλα ο ΠΑΟΚ γέμισε στην μεταγραφική περίοδο που πέρασε με παίκτες στις δύο θέσεις που αγωνίζεται. Ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται λοιπόν από ότι φαίνεται και ο Κατσουράνης έκανε πάλι άνοιγμα στην ΑΕΚ μέσω Λυμπερόπουλου, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της απόκτησης του, και βέβαια το αν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι καθαρά θέμα που θα κριθεί από το αγωνιστικό κομμάτι και το πόσο θα μπορεί να προσφέρει εκεί. Αν κριθεί πως σαν παίκτης θα βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία του τότε η ΑΕΚ θα τον πάρει με δεδομένη και την σφοδρή επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην Ενωση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα αποκτηθεί ως σημαία, τοτέμ, εμψυχωτής αποδυτηρίων, προπονητής μέσα στο γήπεδο κτλ. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν χρειάζεται η ομάδα έτσι όπως είναι και εξελίσεται ποδοσφαιριστές με μόνο... εξωποδοσφαιρικούς λόγους ενώ υπάρχει στο ρόστερ ήδη το ζωντανό παράδειγμα αφοσίωσης ο Νίκος Γεωργέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα