Ψάχνεται ο Ολυμπιακός για να αποφύγει τον... εφιάλτη Μελισσανίδη

15:52 31/3/2015 - Πηγή: AEK365

Φαίνεται πως όσο πλησιάζει ο καιρός για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, τόσο μεγαλώνει η ανησυχία των αντιπάλων της, οι οποίοι καταλαβαίνουν τις προοπτικές που έχει αποκτήσει πλέον η ομάδα και το γεγονός ότι έχει βάλει ξεκάθαρα πλώρη για την κορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται λογικά και μια κίνηση που έγινε από τον Ολυμπιακό. Αρχικά στάλθηκε

μια επιστολή, που είχε σταλεί και στον ΟΠΑΠ και χθες, ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος, επισκέφτηκε την επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζήτησε να ενημερωθεί για το ιδιοκτησιακό - διοικητικό καθεστώς της ΑΕΚ και να ζητήσει παρέμβαση όσον αφορά το ...ασυμβίβαστο της παρουσίας του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ.

Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν προκύπτει καμία ανησυχία από αυτή την... επίσκεψη. Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κανένα διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ούτε κατέχει μετοχές της. Στο μόνο θέμα στο οποίο έχει επίσημη εμπλοκή η οικογένεια Μελισσανίδη, είναι αυτό της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Γιώργο Μελισσανίδη να είναι μέτοχος της «Δικέφαλος 1924» και μάλιστα αυτός που θα βάλει τα περισσότερα χρήματα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς»...

Συν τοις άλλοις, δεν μπορεί να προκύψει και κανένα ζήτημα... κρυφής χρηματοδότησης, αφού η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η μόνη ποδοσφαιρική εταιρεία που από την πρώτη στιγμή τηρεί απόλυτα τις διατάξεις του Financial Fare Play, καθώς είναι αυτοχρηματοδοτούμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα