Ψάχνει το... θαύμα ο ΟΣΦΠ

09:04 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με την προϊστορία επί αγγλικού εδάφους εις βάρος του καθώς μετρά δέκα ήττες και την Άρσεναλ σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός αναζητά ένα θαύμα απόψε στο "Emirates" για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά την ήττα από την Σάλκε στο Φάληρο, η ομάδα του λιμανιού θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να μην δει τις ελπίδες του για πρόκριση στους "16" να ψαλιδίζονται ακόμα περισσότερο.
Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού,

παρά τις νίκες στο πρωτάθλημα, δεν ικανοποιεί τον Ζαρντίμ που περιμένει από τους παίκτες του απόψε να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Η πειραϊκή ομάδα θα στοχεύσει στις αντεπιθέσεις με τον Κάρολ να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, τον Ντιακιτέ να είναι δεξί μπακ, τον Μανωλά και τον Κοντρέρας να είναι τα δυο στόπερ και τον Χολέβας να κινείται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Σιόβας, Μανιάτης και Ιμπαγάσα θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Αμπντούν ή τον Μασάντο να είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Φουστέρ στο δεξιό και τον Μήτρογλου στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γκρέκο, Ντιόγκο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Λυκογιάννης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Φέισα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Η Άρσεναλ μετά την ήττα στο ντέρμπι του Λονδίνου από την Τσέλσι θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες κάνοντας το "2 στα 2" στον όμιλο με τον Αρσέν Βενγκέρ να παρατάσσει την ομάδα με 4-2-3-1. Πιθανή ενδεκάδα: Μανόνε, Τζένκινσον, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Αρτέτα (ή Κοκλέν), Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν, Ποντόλσκι, Ζερβίνιο.
Διαιτητής στο "Emirates" θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα