Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Ραπίντ

08:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει στον ΠΑΟΚ τα οποία και δυσκολεύουν τον Γιώργο Δώνη στην κατάρτιση της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας του για τη ρεβάνς με την Ραπίντ Βιέννης.
Μετά την γνωστοποίηση του τραυματισμού του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο 43χρονος τεχνικός ψάχνει ακόμη μία λύση στα προβλήματα που είχε προηγουμένως.
Απο εκεί και πέρα ο Δώνης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λαζάρ, περιμένει να

δει αν θα τεθεί στη διάθεσή του ο Γκαρσία, το γεγονός ότι ο Ματέους δεν έχει πάρει ακόμα επίσημο ματς στα πόδια του και τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει ο Φωτάκης.
Όλα δείχνουν ότι στο κέντρο θα παίξει ο Κάτσε και λογικά θα προτιμηθεί ο Φωτάκης αντί του άπειρου Παναγιωτούδη, αν δεν είναι έτοιμος ο Γκαρσία. Όσον αφορά την άμυνα, ο Κατσικάς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη και είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τον Ματέους. Στην επίθεση ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δει ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο αναγκάζεται να ξεχάσει για τον επόμενο έναν μήνα τουλάχιστον. Ίσως χρησιμοποιήσει τον Γεωργιάδη, όμως θετικά δείγματα γραφής έχει δείξει και ο Λόρενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα