Πρόβλημα στην Άρσεναλ με Ράμσεϊ και Σάντσες

08:18 11/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ κέρδισε 2-1 τη Λέστερ ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ "πονοκεφαλιάζει" με τους τραυματισμούς των Άαρον Ράμσεϊ και Αλέξις Σάντσες.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, μιλώντας για τον Ράμσεϊ, είπε: "Δεν φαίνεται να είναι καλό αυτό που συνέβη. Υπάρχει μια διαρκής επανεμφάνιση μυϊκών τραυματισμών και δεν έχουμε βρει το λόγο.
Τον άφησα εκτός ενδεκάδας γιατί αισθάνθηκα πως πρέπει να είμαι προσεκτικός με την περίπτωση του. Τον έβαλα στη συνέχεια, γιατί δυσκολευόμασταν πολύ επιθετικά,

αλλά δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Από όταν παρουσίασε αυτά τα προβλήματα, είμαι πιο προσεκτικός μαζί του".
Για τον Σάντσες, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Ο Σάντσες έχει ένα χτύπημα στο γόνατο. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ήταν ο εαυτός του στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα μείνει εκτός. Στο ημίχρονο ήθελα να τον κάνω αλλαγή, αλλά μου είπε ότι ήταν εντάξει. Όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δίκιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα