Προβάδισμα για Ερμή

20:53 7/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα: 1-0
(Βάντρ 72')

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου πήρε η ΑΕΚ, που χάρη σε γκολ του Βάντερ επικράτησε με 1-0 σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας στο ΓΣΖ στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε

με σέντρα-σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Στράους στο 72' και έδωσε, έστω και μικρό, προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του ενόψει του επαναληπτικού του «Αμμόχωστος».

Καρμιώτισσα-Αναγέννηση Δ.: 2-1
(Παναγίδης 48', Λούκα 62'-Φωτίου 70' πεν.)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου έκανε η Καρμιώτισσα, μετά την επικράτηση της με 2-1 σε βάρος της Αναγέννησης Δερύνειας στο Γήπεδο Πολεμιδιών.

Παναγίδης και Λουκά σημείωσαν τα γκολ των νικητών, με τον Φωτίου να μειώνει και να ξαναβάζει στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του.

Απόλλων Λ.-Οθέλλος Α.: 1-1
(Σανγκόι 85'-Βασιλείου 30')

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Οθέλλο μετά το ισόπαλο 1-1 του Τσιρείου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Ο Βασιλείου έδωσε το προβάδισμα για τον Οθέλλο στο πρώτο μέρος, με τον Σανγκόι να αποτρέπει την ήττα για την ομάδα του πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90'.

Δόξα Κ.-Ερμής Α.: 1-3
(Νοβόα 80'-Ζάρκοβιτς 23', Ονίλο 29', Παπαθανασίου 85')

Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου βρίσκεται ο Ερμής, μετά τη νίκη που πήρε σε βάρος της Δόξας στο Μακάρειο με 3-1.

Ζάρκοβιτς και Ονίλο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου σημείωσαν τα γκολ των νικητών, με τον Νοβόα να μειώνει στο 80' και τον Παπαθανασίου στο 85' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να φέρνει με το ένα πόδι την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα