Πρόβα τζενεράλε ενόψει Βοσνίας

09:48 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" απόψε η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχτεί σε φιλική αναμέτρηση την Εθνική Ελβετίας με το παιχνίδι να αποτελεί ένα καλό τεστ ενόψει του καθοριστικού αγώνα κόντρα στην Βοσνία τον Μάρτιο εκτός έδρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 ωστόσο στην διάρκεια των προπονήσεων δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης, στόπερ ο Μανωλάς με τον Παπασταθόπουλο και αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος. Στην μεσαία γραμμή, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης της Ρόμα έχει προβάδισμα έναντι του Αλέξανδρου Τζιόλη του ΑΠΟΕΛ ενώ ο Κατσουράνης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γιώργο Καραγκούνη για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Σημειώνεται πως ο Καραγκούνης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό θα χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.
Στις πτέρυγες αριστερά θα είναι ο Χοσέ Χολέβας και δεξιά ο Παναγιώτης Κονέ έχει προβάδισμα έναντι του Γιάννη Μανιάτη. Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα