Πρώτοι παίκτες και πρώτοι μαθητές στην ΑΕΚ

19:01 23/6/2014 - Πηγή: AEK365

Mία πρωτοποριακή κίνηση για την λειτουργία των Ακαδημιών της σε συνδυασμό με την μόρφωση των παιδιών της,ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το τμήμα ποδοσφαίρου της Ένωσης ανακοίνωσε ότι θα συνεργάζεται με τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, ως αθλητικό σχολείο για τους παίκτες της. Την Πέμπτη θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας παρουσία των Μπάγεβιτς και Ζήκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 12:00 η ΑΕΚ

και τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, ένας από τους πιο γνωστούς Εκπαιδευτικούς Ομίλους που παρέχουν εδώ και 80 χρόνια συστηματοποιημένη και οργανωμένη παιδεία στη χώρα μας, ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ανιχνεύοντας και καλλιεργώντας το χάρισμα κάθε παιδιού, κάνει τα πρώτα της βήματα σαν ziridis-LL «αθλητικό σχολείο» και θα συνεργαστεί με την ομάδα μας από τη σχολική χρονιά 2014 - 2015. Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής η ΑΕΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει αυτού του επιπέδου εκπαιδευτική παροχή στις Ακαδημίες της, αποδεικνύοντας ότι δίνει μεγάλη βάση στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών - αθλητών. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου των εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων στα Σπάτα, την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν ο εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Ακης Ζήκος ενώ τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη η Αντιπρόεδρος κ. Μάνια Ζηρίδη και ο καθηγητής φυσικής αγωγής, υπεύθυνος Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Δημητρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα