Προτό: Θα ξεπεράσει τις δυσκολίες η ΑΕΚ

16:45 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως οι δυνατότητες της ΑΕΚ δεν είναι αυτές που φάνηκαν στη φετινή συμμετοχή της στο Europa League, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Σίλβιο Προτό. Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αναφέρθηκε στην εικόνα της

Ένωσης αλλά και στους κινδύνους που κρύβει η προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

-Ποια είναι η άποψή σου για την ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Αυτό που βλέπω από την εικόνα της στην Ευρώπη είναι ότι φέτος δεν είναι η αναμενόμενη, δυσκολεύεται πολύ στο Europa League. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι έχει δυνατή ομάδα και θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

-Η Άντερλεχτ έχει 12 πόντους στον όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι θα «κατέβει» στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος, περισσότερο χαλαρή;

«Ποτέ δεν χαλαρώνουμε, γιατί πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Μας αρέσει να είμαστε πρώτοι, για αυτό το λόγο θα έχουμε και άγχος και ένταση».

ΑΕΚ δεν έχει κανένα πόντο στον όμιλο και θέλει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Περιμένετε πίεση;

«Φυσικά. Η ΑΕΚ είναι ένας πραγματικά σπουδαίος σύλλογος και κάποια μέρα, η κρίση θα τελειώσει, η ομάδα θα καταφέρει να την ξεπεράσει. Ελπίζω απλά να μην το κάνει απέναντι στην Άντερλεχτ (γέλια)».

-Ο Μπέλεκ είναι σε καλή φόρμα τελευταία. Ως τερματοφύλακας, τον θεωρείς την μεγαλύτερη απειλή;

«Θεωρώ κάθε παίκτη της ομάδας απειλή, όπως και οι συμπαίκτες μου. Δεν υποτιμούμε ποτέ τον αντίπαλο».

-Είστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό;

«Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, ναι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε επικεντρωμένοι στους στόχους και να πιστέψουμε στο ταλέντο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα