Πρώτο «δίποντο» για την ΑΕΚ

19:48 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με πολύ καλή εμφάνιση και έναν εξαιρετικό Κώστα Τσιλιμπάρη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ. Η Ένωση νίκησε στο Κιλκίς την τοπική ομάδα με 31-25, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης κι έδειξε πως συνήλθε από την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Αναγέννηση.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της, κι αυτό αποτελεί δικαίωση της διοίκησης του Αλέξη Αλεξίου, που

κράτησε το τμήμα ζωντανό μετά τη «λαίλαπα» του Δημήτρη Λαζόπουλου.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά τριών γκολ στα πρώτα λεπτά (0-3). Το Κιλκίς προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε ακόμα και στο γκολ (3-4). Αυτό, όμως δεν επηρέασε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι απάντησαν γρήγορα και έφεραν και πάλι τη διαφορά υπέρ τους (7-11), εκμεταλλευόμενοι την καλή τους εικόνα, αλλά και αυτή του Κώστα Τσιλιμπάρη. Οι καλές επιθετικές ενέργειες της Ένωσης την έφεραν να διατηρεί το προβάδισμα της, με αποτέλεσμα να μπει στα αποδυτήρια με το 10-14 και να δείχνει πως είναι έτοιμη να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να φύγει με τη νίκη.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ ξεκίνησε και πάλι με δυνατό ρυθμό και κατάφερε να παραμείνει μπροστά (11-17). Στη συνέχεια, οι περίεργες αποφάσεις των διαιτητών και η αποβολή τριών παικτών της Ένωσης σε μια φάση, έφερε τους γηπεδούχους να πλησιάσουν ακόμα και στα 2 γκολ (15-17). Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, όμως δεν έδωσαν δικαιώματα και με ψυχραιμία πήραν και πάλι τα ηνία (20-24), φτάνοντας τελικά στο «δίποντο» και παίρνοντας την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1 με 31-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα