Προτιμάει να του λένε «Fuck off»

08:00 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε πως προτιμάει να τον βρίζουν όπως έγινε στην έδρα της Νόριτς όταν οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας τραγουδούσαν στο ρυθμό του "La Donna e Mobile" από την όπερα "Ριγκολέτο" φωνάζοντας "Fuck off Mourinho".
Σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα Guardian, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Καλύτερα να σε βρίζουν παρά να μην ασχολούνται μαζί σου. Διασκεδάζω όταν παίζουμε εντός έδρας και νιώθω το πάθος των οπαδών μας. Από την άλλη, μου αρέσει να παίζουμε εκτός έδρας και οι αντίπαλοι

οπαδοί να υποστηρίζουν την ομάδα τους και να μου φέρονται με εχθρότητα. Πρόκειται για γνήσια εχθρότητα και όχι για επιθετικότητα. Είναι πολύ καλύτερο από το να με αγνοούν. Βέβαια, αν μια μέρα γίνω προπονητής της Νόριτς, οι ίδιοι άνθρωποι θα τραγουδούν το όνομα μου. Αυτό είναι φυσικό".
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε και για τον Τζον Τέρι λέγοντας το εξής: "Ο Τέρι προσπαθεί να επανακτήσει την αυτοεκτίμηση του γιατί τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να παίξει αρκετά. Είχε αρκετά προβλήματα εντός και εκτός γηπέδων, αντιμετώπισε τιμωρίες, τραυματισμούς και είχε προπονητές που δεν τον εμπιστεύονταν. Η καριέρα του είχε πάρει λάθος δρόμο. Έτσι, είναι ευτυχής που αποδεικνύει τώρα ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Παίζει σε μια θέση όπου η ηλικία δεν παίζει ρόλο και είναι χαρακτηριστικό ότι φαίνεται η ποιότητα του. Με όσα πέτυχε στην Τσέλσι την τελευταία δεκαετία, αξίζει να βρεθεί πάλι στο προσκήνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα