«Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό»

23:01 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Αν η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί, τότε τη σημερινή οι διεθνείς θα ήθελαν να τη διαγράψουν από τη μνήμη το συντομότερο δυνατόν... Η ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν άνευ προηγουμένου, σε σημείο που να είναι απορίας άξιο πώς θα μπορέσουν αύριο το απόγευμα να σταθούν απέναντι στους Γάλλους.

Η διοργάνωση είναι... Βαλκανικού επιπέδου, όπως χαρακτηριστικά σχολίαζαν μέλη της αποστολής, με αποκορύφωμα τη μετάβαση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, στο Λιλ,

για την οποία απαιτήθηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, μία ώρα! Επιπροσθέτως, στο γήπεδο δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος των διοργανωτών για να εξυπηρετήσει την εθνική.

Το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ήταν «σκασμένο», αφού λόγω της απόστασης αλλά και της μεγάλης κίνησης στην εθνική οδό που ενώνει το Ροζελάρε με τη γαλλική πόλη, χάθηκε η πρώτη μισή ώρα της προπόνησης.

«Η ταλαιπωρία συνεχίστηκε όλη την ημέρα, με τη μία απρόοπτη κατάσταση να διαδέχεται την άλλη. Η κούραση είναι πια πολύ μεγάλη», έλεγε απογοητευμένος ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Αλέκος Λεώνης. «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου μένουμε τόσο μακριά από το γήπεδο. Μας έκαναν να μην ασχολούμαστε καν με τον αυριανό αγώνα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτή η κατάσταση θα λειτουργήσει θετικά, κινητοποιώντας τους αθλητές», πρόσθεσε.

Την προσπάθεια της εθνικής δυσχεραίνει η απουσία των τραυματισμένων Προύσαλη και Χριστοφιδέλη, η παρουσία των οποίων θα πρόσθετε περαιτέρω ισχύ «40%», όπως εκτιμά ο κ. Λεώνης.

Ούτως ή άλλως, πάντως, η αποστολή της εθνικής Ελλάδας είναι εξ ορισμού δύσκολη, αφού «Γαλλία και Γερμανία αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο, συμμετέχοντας σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις».

Τους δύο αντίπαλους, πάντως, τους γνωρίζει καλά και αρχής γενομένης αύριο από τους «τρικολόρ» θα προσπαθήσει να τους αιφνιδιάσει. Πως; «Με πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας και προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Η Γαλλία κάνει πολύ λίγα λάθη κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος στον τρόπο παιχνιδιού τους. Θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, αφού εκεί στηρίζουν πολλά και να κρατήσουμε τον πασαδόρο τους μακριά από το φιλέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα