Προτάθηκε ο Τζακερόνι για την Εθνική

09:27 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το προσεχές διάστημα η ΕΠΟ θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα το νέο όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Αλμπέρτο Τζακερόνι.
Ο Ιταλός βρίσκεται από το 2010 στον πάγκο της Εθνικής Ιαπωνίας και το όνομα του είχε ακουστεί και για την Εθνική Ιταλίας πριν ανανεώσει ο Τσέζαρε Πραντέλι.
Σημειώνεται πως οι άνθρωποι της

ΕΠΟ έχουν ψηλά στην λίστα το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο η περίπτωση του οποίου όμως είναι αρκετά δύσκολη καθώς στην πρώτη επαφή που έγινε, ο Ισπανός ζήτησε 1.2 εκ. ευρώ τον χρόνο για τον ίδιο χωρίς τους συνεργάτες του την ώρα που η Ομοσπονδία δεν είναι διατεθειμένη να διαθέσει πάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.
Τις επόμενες μέρες, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για να εξετάσουν τις προθέσεις του αλλά το κασέ του Αργεντινού ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Από εκεί και πέρα, στην λίστα για τον αντικαταστάτη του Σάντος βρίσκονται τα ονόματα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, του Νταβίντε Μπαλαρντίνι της Μπολόνια ενώ έχουν προταθεί στην ΕΠΟ και οι Γερμανοί Τόμας Σάαφ και Αρμίν Φε.

Keywords
Τυχαία Θέματα