Ολλανδός γκολτζής για την ΑΕΚ!

17:17 24/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού Τζακ Τάιπ φέρονται να εξετάζουν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Ολλανδός δημοσιογράφος Sander Berends! Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Berends ο Τάουπ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα αποτελεί μία μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού. «Κατά

τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Ο ελεύθερος Τζακ Τάιπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ», ήταν το μήνυμά του Berdens στο Twitter.

Ο Τάιπ είναι τις δύο τελευταίες χρονιές πρώτος σκόρερ στην Β Ολλανδίας, σκοράροντας μάλιστα πέρυσι 27 φορές σε 31 ματς! Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, με την Φόλενταμ και την Γκρόνινγκεν, ενώ είναι 29 ετών. Πάντως με αφορμή την φημολογία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάιπ, αξίζει να αναφέρουμε πως τα όσα σενάρια κυκλοφόρησαν για αίτημα της ΑΕΚ στην ΕΠΟ αναφορικά με τον αριθμό των παικτών άνω των 32 ετών που θα επιτρέπονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και η Ένωση δεν έχει κάνει καμία τέτοια κίνηση. Στην ΑΕΚ περιμένουν απλά την προκήρυξη του πρωταθλήματος και κατόπιν θα προχωρήσουν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, γνωρίζοντας και επίσημα τους περιορισμούς που θα υπάρχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα