Προτάθηκε ο Ντάνι Φερνάντες στον ΠΑΟΚ

09:36 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς ο Σανθ Χακόμπο δεν υπολογίζεται και ο Παναγιώτης Γλύκος πιέζει για μεταγραφή. Έτσι στην ΠΑΕ μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζεται είναι του Ντάνι Φερνάντες.
Ο 31χρονος Πορτογάλος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ, πάλι με τον Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή, και τώρα ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αναστασιάδης έχει ξεκαθαρίσει, μέσω συνεργατών του, στον Φερνάντες πως θα πρέπει πρώτα να τα βρει με την Τβέντε στην οποία ανήκει προκειμένου να αποκτηθεί με λίγα χρήματα.
Το συμβόλαιο του Φερνάντες στην ολλανδική ομάδα προβλέπει απολαβές 500.000 ευρώ και από το περιβάλλον του τερματοφύλακα αυτό που σημειώνεται είναι πως το πιθανότερο σενάριο είναι η Τβέντε να καλύψει περίπου 300.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ να καλύψει τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ.
Σημειώνεται πως την περασμένη σεζόν ο Ντάνι Φερνάντες αγωνίστηκε στον ΟΦΗ ενώ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ελληνικών ομάδων όπως ο Πανθρακικός, η Ξάνθη, η Καλλονή και ο Πλατανιάς αλλά και της Εστορίλ από την Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα