Προτάθηκαν στην ΑΕΚ Μπλάνκο και Φεϊντούνο

21:48 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δύο παίκτες προτάθηκαν στην ΑΕΚ. Δύο παίκτες που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Ο ένας είναι ο Κέπα Μπλάνκο. Ο Ισπανός φορ που το όνομά του είχε παίξει για την ΑΕΚ και το καλοκαίρι και αγωνίζεται τώρα στη Ρεκρεατίβο, έχει φθίνουσα αγωνιστική πορεία ωστόσο συνεχίζει τις προσπάθειες να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ

και πιο συγκεκριμένα να φύγει από την Ισπανία. Παράλληλα έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Ο Κέπα Μπλάνκο είναι γεννημένος στις 13 Γενάρη του 1984, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σεβίλλη Β' και από το 2010 αγωνίζεται στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα με την οποία σε 19 συμμετοχές μετρά 2 γκολ.

Ο έτερος που προτάθηκε είναι ο Πασκάλ Φεϊντούνο. Ένας μεσοεπιθετικός από τη Γκάνα ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του και πέρυσι, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό, ενώ παλαιότερα στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Αφρικανός άρχισε να γίνεται γνωστός με τη φανέλα της Μπορντό όπου αγωνίστηκε από το 1998 ως το 2004, ενώ στη συνέχεια πέρασε μια τετραετία στην Σεντ Ετιέν όπου επίσης είχε καλή παρουσία. Από το 2008 ανήκε στην Αλ Σαάντ και δόθηκε δανεικός κατά σειρά στις Αλ Ραγιάν και Αλ Νασρ.

Και οι δύο περιπτώσεις εξετάστηκαν από τον Άρναν Γκρέταρσον. Κυρίως αυτή του Κέπα Μπλάνκο. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι με το υπάρχον διοικητικό τοπίο είναι απίθανο να γίνουν μεταγραφές. Εκτός κι αν οι παίκτες που έρθουν δεχθούν να μην... πληρώνονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα