«Πρόταση για να βολευτούν κάποιοι»

16:40 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Ξάνθη αποχώρησε από την Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα καθώς η πρόταση για πρωτάθλημα 18 ομάδων ενώ αρχικά έγινε αποδεκτή από όλους, σήμερα τέθηκε ζήτημα επιστροφής στις 16 ομάδες από τη σεζόν 2013-2014.

Η αντίδραση της Ξάνθης έγινε δημοσίως γνωστή από τον αντιπρόεδρο της Ακριτικής ΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη ο οποίος δήλωσε ότι αν η απόφαση που θα πάρει η συνέλευση δεν είναι σωστή, θα την προσβάλει με κάθε νόμιμο τρόπο!

«Η ΠΑΕ Ξάνθη έχει

κάνει μία πρόταση στο προηγούμενο συμβούλιο, προκειμένου να ξεφύγουμε από αδιέξοδο, να μείνουν οι ομάδες 18 σε μόνιμη βάση. Το συμβούλιο την είχε κάνει ομόφωνα δεκτή και σήμερα μας είπαν ότι η ΕΠΟ υιοθετεί αυτή την πρόταση με την προϋπόθεση, οι ομάδες τη σεζόν 2013-14 να γίνουν πάλι 16. Εμείς αυτό το θέμα δεν μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατί θα φανεί ότι θέλουμε να βοηθήσουμε φίλους ή ανθρώπους που πρέπει να εξυπηρετηθούν, να βολέψουμε τους δικούς μας και μετά να επιστρέψουμε στα παλιά. Είπαμε ότι αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε και προτείναμε να συνεχίσουμε με 14 ομάδες και όταν τελειώσουν τα δικαστήρια να γίνουν ξανά 16 οι ομάδες. Ή θα γίνουν 18 οι ομάδες σε μόνιμη βάση, όπως λέμε εμείς ή καλύτερα να μείνουν 14».

Keywords
Τυχαία Θέματα