ΠΡΟΤΑΣΗ από το «τίποτα» για την σωτηρία και την ανάπτυξη της ΑΕΚ

16:31 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρόβλημα όμως είναι, ότι για να εξευρεθεί η εμπιστοσύνη, απαιτείται πολύς χρόνος.

Εμπλεκόμαστε βλέπετε ΟΛΟΙ σ' αυτήν την προσπάθεια, από τον μεγαλομέτοχο και τον παλαιότερο παλαίμαχο έως τον τελευταίο ενωσίτη και χρειάζονται - αντιληπτό αυτό - αλλαγές νοοτροπίας, αντιμετώπιση και αντικατάσταση παγιωμένων καταστάσεων που δεν αφορούν μόνο την ΠΑΕ αλλά και όλο το πλέγμα ΑΕΚ, επιτυχίες - ενέσεις ηθικού κοκ

Η ΠΑΕ όμως, πεθαίνει ΑΥΡΙΟ! Δεν τα προλαβαίνει πια όλα αυτά!

Χρειάζεται λοιπόν μια λύση

στο πρόβλημά της, ώστε να συνεχίσει αυτή να υπάρχει, να σταθεί στα πόδια της αλλά και να πορευθεί σε τροχιά ολοένα και περισσότερο ανοδική, με στόχους που της αρμόζουν ως ΑΕΚ.

Γιατί, κακά τα ψέματα, μπορεί η ΜΑΝΑ ΑΕΚ να είναι η ψυχή της ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΕΚ όμως ήταν, είναι και πρέπει να συνεχίσει να είναι το κορμί της. Το στήριγμα της ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.

Χωρίς ΠΑΕ, δεν θα υπάρξει και ΑΕΚ

και

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει τους ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ

Γι αυτό λοιπόν προχωρώ στην παρακάτω πρόταση, η οποία απευθύνεται από την μία στην ΠΑΕ ως εταιρία, ως νομικό πρόσωπο και από την άλλη, κατευθείαν στον απλό ΑΕΚτζη ως άτομο, ως ενδυνάμει ΜΕΤΟΧΟ.

Χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς supporters, original, ενώσεις, φίλους κλπ.

Σημειώνω εδώ ότι πρόκειται για μια πρόταση, σύμφωνα με όσα στοιχεία εγώ έχω συλλέξει ή έχω κατανοήσει, σύμφωνα με νούμερα και υπολογισμούς στον χώρο του «περίπου».

Δεν με ενδιαφέρει η πιστότητά τους ή οι ελλείψεις τους, αλλά ο λογική την οποία ακολουθώ και σας προτείνω.

Εσείς, που είστε και γνώστες της πραγματικής κατάστασης, μπορείτε την πρόταση αυτή να την πλάσετε - εφόσον την βρίσκετε ενδιαφέρουσα - και με την σειρά σας να μας την προτείνετε ως τελική.

Όπου αναφέρομαι σε «ΜΕΤΟΧΟΥΣ», μιλώ για τους υπάρχοντες ή αποχωρούντες μεγαλομετόχους αλλά και ΝΕΟΥΣ μετόχους, όπως πχ ο κος Μελισσανίδης, ο κος Χατζηιωάννου κ.α.

Όπου αναφέρομαι σε «ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥΣ», μιλώ για τους απλούς ΑΕΚτζηδες που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια, αλλά και υπάρχοντες μικρομετόχους (όπως πχ ο κος Τροχανάς, η Ενωση 1924 κλπ)

Πέραν όμως από τα νούμερα, θα πρέπει να ισχύσουν δύο βασικές προϋποθέσεις :

1. Τα νούμερα θα αντικατασταθούν από ΑΠΟΛΥΤΩΣ πραγματικά στοιχεία, δεν χρειάζεται να κρύβουμε κάτω από το χαλί ενδεχόμενα κρυφά χρέη ή άλλα, δεν απευθυνόμαστε σε υποψήφιους τρίτους επενδυτές, μεταξύ μας μιλάμε, μια οικογένεια είμαστε.

2. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν και να τηρηθούν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα (που εσείς θα καθορίσετε ως γνώστες) αλλά και συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όπως τις αναφέρω παρακάτω.

Οι δύο αυτές προϋποθέσεις, καθώς θα προχωράει το χρονοδιάγραμμα, και καθώς θα υλοποιούνται οι δεσμεύσεις, θα λειτουργούν κάθε φορά ως ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Σημασία δεν έχει η ΑΡΧΗ του εγχειρήματος, αλλά το ΤΕΛΟΣ του. Και αν η αρχή είναι καθαρές - άρα και δύσκολες - κουβέντες, το τέλος θα είναι δύο λέξεις :

ΕΝΩΣΙΣ & ΕΜΠΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα