Πρώτα Βιντιάδης, μετά πληρωμές και έπειτα μεταγραφές

09:11 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "δυνατές μεταγραφές τον Ιανουάριο" κάνει λόγο η εφημερίδα, σημειώνοντας στο πρώτο της σημερινό θέμα: "Ο Δημητρέλος ζητάει σήμερα από τη Σούπερ Λίγκα την άρση της ποινής περιορισμού των μεταγραφών. Ο Βιντιάδης πληρώνειθ με το που μπαίνει κι εκεί βασίζεται το αίτημα της ΑΕΚ. Ο Κατσουράνης παραμένει ο υπ' αριθμόν ένα στόχος από την Ελλάδα

αλλά θα υπάρξουν και εκπλήξεις από την πλευρά του Κιθ Χάρις. Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές με προτεραιότητα αμυντικό χαφ και επιθετικό έχει εισηγηθεί ο Λίνεν".
Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παίκτες προχθές, η εφημερίδα γράφει: "Πάνω απ' όλα η ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην πάνε το Σάββατο στο ξενοδοχείο, ως μέτρο αντίδρασης για το ότι παραμένουν απλήρωτοι, αν και η διοίκηση τους παρακάλεσε να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή για να τελειώσει του Βιντιάδη. Ο Λίνεν δεν αντέδρασε στην επιλογή τους, αλλά τους ζήτησε να φερθούν με επαγγελματισμό, λέγοντάς τους: "Πάνω απ όλα είναι η ομάδα και το ματς που έχουμε την Κυριακή. Δεν θέλω να διαταραχθεί η ηρεμία μας, να δουλέψουμε και να συμπεριφερθούμε σωστά".


SPORTDAY

Για "ανταρσία" των παικτών της ΑΕΚ κάνει λόγο με τη σειρά της η SportDay, η οποία γράφει για τον Γιάννη Κοντοέ: "Στον Γιάννη Κοντοέ αποδίδεται η έμπνευση της πρωτοβουλίας των παικτών της ΑΕΚ αναφορικά με τη διαμονή της αποστολής σε ξενοδοχείο. Ενοχλημένοι από τη γενικότερη στάση του ποδοσφαιριστή φέρονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ, όπως αναφέρει η «Sportday». Διαβάστε το χρονικό της «κιτρινόμαυρης»... ανταρσίας.

Όπως βγαίνει στην επιφάνεια, το σχέδιο να μη μεταβούν οι παίκτες σε ξενοδοχείο και να ζητήσουν το αντίτιμο να δοθεί σε συμπαίκτες τους, ήταν μια ιδέα του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενεργός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πάντως, η πρωτοβουλία του έτυχε θετικής υποδοχής (σιωπηλά ή όχι) των υπόλοιπων παλιών, όπως οι Λαγός, Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Ρίκκα, Αραμπατζής). Φαίνεται πως δεν είναι δυνατό να μιλήσει κανείς για ομόφωνη απόφαση, αφού οι νέοι απλά ακολούθησαν, ενώ ορισμένοι -όπως για παράδειγμα ο Κορδέρο- υποστήριξαν ότι μια τέτοια κίνηση και η δημοσιοποίησή της, δεν είναι ό,τι καλύτερο παραμονές δύο σημαντικών ντέρμπι.

Γενικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να καταλάβουν το ρόλο του Κοντοέ, αφού δεν είναι καν αρχηγός της ομάδας, αλλά σε αρκετά ζητήματα συμπεριφέρεται ως τέτοιος, ενώ θεωρούν πως επηρεάζει αρνητικά τους συμπαίκτες του. Ακόμη κι έτσι, ήταν οι ίδιοι που έδειξαν να τον ξεχωρίζουν, δικαιολογώντας του επιπλέον άδεια ώστε να ηρεμήσει μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία".

GOAL

Mε το θέμα της αποχής των παικτών της ΑΕΚ από το ξενοδοχείο ασχολείται και το Goal: "Σκληρή γραμμή από τους παίκτες της ΑΕΚ, που δεν θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ". Σχετικά με το θέμα Βιντιάδη η εφημερίδα γράφει ότι τώρα άπαντες στην ΑΕΚ περιμένουν τον Έλληνα επιχειρηματία να τοποθετηθεί επίσημα: "...Ο Αγγλος

Keywords
Τυχαία Θέματα