Προσοχή στον... Τιμωρό της Ασφάλτου! (VIDEO)

21:06 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αν βρεθείτε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Ζελενογκραντ καλά θα κάνετε να οδηγήσετε μένοντας πιστοί στον ΚΟΚ καθώς διαφορετικά δεν θα έχετε καλά ξεμπερδέματα...

Ο οδηγός λεωφορείου, Αλεξέι Βολκόβ, που εργάζεται στην πόλη συνηθίζει να... τιμωρεί τους κακούς οδηγούς τρακάροντάς τους επίτηδες με το λεωφορείο του!

Μάλιστα, ο Βολκόβ καταγράφει τα περιστατικά με καμερα και τα ανεβάζει στο ίντερνετ, όπου έχει γίνει διάσημος και έχει αποκτήσει πολλούς φαν!

«Εάν δεν ευθύνομαι εγώ, δεν την νοιάζει τη διοίκηση. Το

λεωφορείο δεν παθαίνει τίποτε το σοβαρό. Εάν η ζημιά είναι σοβαρή, απλά περιμένουν την ασφάλεια και την επιδιορθώνουν», εξηγεί σχετικά με το αν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην δουλειά του.

«Για παράδειγμα, στο τελευταίο περιστατικό ο προφυλακτήρας παραμορφώθηκε καθώς χτύπησα ένα φορτηγό τριών τόνων. Τι να έκανα; Να έκανα μανούβρα προς τα αριστερά προς το αντίθετο ρεύμα ή να πατούσα ξαφνικά το φρένο και πιθανόν να τραυμάτιζα κανένα περαστικό;», αναφέρει και προσθέτει ότι και στις δύο περιπτώσεις θα του έπαιρναν το δίπλωμα και θα είχε σοβαρά προβλήματα.

Ο Ρώσος οδηγός ξεκίνησε να καταγράφει με τη κάμερά του τα τρακαρίσματα το 2007 και από τότε του έχει κολλήσει το παρατσούκλι «Τιμωρός», αλλά και το «Δάσκαλος των Δασκάλων».

Όπως λέει ο ίδιος με αυτό τον τρόπο βοηθά να «εκπαιδευτούν» οι Ρώσοι οδηγοί.

«Οι οδηγοί συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο. Βλέπουν ότι έχω βγάλει φλας και στρίβω και όμως χώνονται», λέει ενώ προσθέτει πως χάρη στον ίδιο η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα