Επιτέλους νίκη για Σάλκε

18:33 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 4η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins-Arena

Μετά από τρεις στείρες αγωνιστικές η Σάλκε κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 της Λεβερκούζεν που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' όταν ο Φαρφάν εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον ώμο του Χέγκερ με κατέληξε στα δίχτυα. Στο 80' σφράγισαν τη νίκη τους όταν ο Σπάχιτς

ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τζόουνς και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Φαρφάν το εκτέλεσε και έκανε το 2-0.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ούτσιντα, Σαντάνα, Μάτιπ, Αόγκο, Χέγκερ (78'Τζόουνς), Νεουστέντερ, Φαρφάν (88'Γκορέτζκα), Μπόατενγκ (84'Κλέμενς), Ντράξλερ, Σαλάι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένιτς, Κάστρο (66'Χέγκελερ), Λ.Μπέντερ, Ράιναρτζ (80'Καν), Σαμ (70'Κρούσε), Σον, Κίσλινγκ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion im Borussia-Park

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε με 4-1 της Βέρντερ. Τα "μουλάρια" άνοιξαν το σκορ στο 36' όταν ο Τσάκα βρήκε τον Αράνγο και ο Βενεζουελάνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Νωρίς στην επανάληψη (53') ήρθε και το 2-0 με σκόρερ τον Ράφαελ. Η Βέρντερ κατάφερε να μειώσει στο 71ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Νόρντβαϊντ αλλά η Γκλάντμπαχ είχε άμεσα την απάντηση καθώς μόλις τρία λεπτά μετά ο Κρούσε έγραψε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χέρμαν στο 85'.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Άλβαρο Ντομίνγκες, Ντεμς, Κράμερ, Τσάκα (61'Νόρντβαϊντ), Χέρμαν (86'Χργκότα), Αράνγο (89'Βεντ), Ράφαελ, Κρούσε.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ: Μιέλιτζ, Φριτς, Πρεντλ, Καλντιρόλα, Γκεπρε Σελάσι, Κρόος, Μακιάντι, Γουνούζοβιτς (76'Γιλντιρίμ), Ελία (30'Ντι Σάντο), Πέτερσεν (68'Αρναούτοβιτς), Χαντ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Imtech-Arena

Εύκολο απόγευμα για το Αμβούργο που χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε με 4-0 την Μπράουνσβαϊγκ η οποία δείχνει πολύ αδύναμη για τη Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Φαν ντερ Φάαρτ και δέκα λεπτά μετά έκαναν το 2-0 με κοντινό πλασέ του Ζοουά. Το 3-0 έκανε στο 80' ο Καλχάνογλου εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια της Μπράουνσβαϊγκ αλλά δεν σταμάτησε εκεί καθώς στις καθυστερήσεις πέτυχε και τέταρτο γκολ για την ομάδα του.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντικμάιερ, Βέστερμαν, Ντζουρού (72'Σόμπιετς), Μπαντέλι, Αρσλάν, Γίρατσεκ, Φαν ντερ Φάαρτ (79'Καλχάνογλου), Ζοουά, Μπάιστερ.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Νταβάρι, Κέσελ, Μπίτσακτσιτς, Ντογκάν, Ρέιτσελ, Χότσταϊντ (63'Μπόλαντ), Θέουερκαουφ (63'Ερλ), Βράντσιτς, Μπελαράμπι, Τζάκσον, Κουμπέλα.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΜΑΪΝΤΖ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: HDI Arena

Το Ανόβερο προσγείωσε ανώμαλα την Μάιντζ που μετά από τρεις σερί νίκες γνώρισε βαριά ήττα με 4-1. Εξαιρετικό το ματς στο πρώτο μέρος. Η Μάιντζ άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Μίλερ για να απαντήσει το Ανόβερο στο 31' με κεφαλιά του Ντιούφ. Έξι λεπτά μετά ο Σόμπιετς, επίσης με το κεφάλι, έκανε την ανατροπή βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο μέρος ανήκε στο Ανόβερο που πίεσε και τελικά δικαιώθηκε στο 80' με τον Για Κόναν να κάνει το 3-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί (83') ο Πριβ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σανέ, Ποκονιόλι, Αντρέασεν, Χόφμαν (46'Μπιτενκούρτ), Στιντλ, Πριμπ, Ντιούφ (85'Κ.Σουλτς), Σόμπιετς (70'Για Κόναν).

ΜΑΪΝΤΖ: Χ.Μίλερ. Πόσπετς, Σβένσον, Νοβέσκι, Παρκ, Μπαουμγκαρτλίνγκερ (46'Τσούπο-Μοτίνγκ), Γκάις, Ζίμλινγκ (68'Πάρκερ), Μόριτζ (81'Πόλτερ), Ν.Μίλερ, Οκαζάκι.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Grundig-Stadion

Με διπλό έφυγε από την έδρα της Νυρεμβέργης η Άουγκσμπουργκ χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Φοξ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης. Κακό το ματς με τις ισορροπίες να αλλάζουν στο 76' όταν αποβλήθηκε ο Πινόλα των γηπεδούχων.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Ρ.Σέφερ, Φέουλνερ, Νίλσον, Πόγκατετζ, Πινόλα, Σταρκ, Μπάλιτς, Μακ, Κιγιοτάκε (80'Πλάτενχαρντ), Ντρμιτς (65'Εσβάιν), Γκίντζεκ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλαβάν, Όστρζολεκ (46'Ντε Γιόνγκ), Μπάιερ, Χαν, Μόραβεκ (61'Βέρνερ), Χαλίλ Άλντιντοπ, Χολζχάουζερ (81'Φοξ), Μέλντερς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Volkswagen-Arena

Μέσα σε λίγα λεπτά καθάρισε το ματς με τη Χέρτα η Βόλφσμπουργκ επικρατώντας τελικά με 2-0. Οι "Λύκοι" αγρίεψαν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Άνοιξαν το σκορ στο 42' με σουτ του Όλιτς και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκαναν το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιέγκο.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρετς, Νάλντο, Κνότσε, Ροντρίγκες, Κου (87'Σέφερ), Πόλακ (81'Κλόζε), Βιεϊρίνια, Ντιέγκο, Πέρισιτς (74'Μεντόγεβιτς), Όλιτς.

ΧΕΡΤΑ Β.: Κραφτ, Πέκαρικ, Σ.Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Σουλτς, Λούστενμπεργκερ, Χοσογκάι, Αλαγκουί (63'Ρόνι), Μπαουμγιόχαν (87'Σπιλερβέτσελ), Μπεν-Χατίρα (63'Βάγκνερ), Ράμος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα