Προσφυγή στον Άρειο Πάγο για το μπλουζάκι

12:51 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να αθωώσει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, για το περίφημο μπλουζάκι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του νομικού της εκπροσώπους προανήγγειλε

την προσφυγή της στον Άρειο Πάγο προκειμένου να δικαιωθεί ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον αθλητικό δικαστή για την απαλλακτική απόφαση.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", ο δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: "Άλλο ένα αριστούργημα του αθλητικού δικαστή, κύριου Ιωάννη Κανάκη! Το μπλουζάκι του κυρίου Παναγιώτη Αγγελόπουλου που... φώναζε στους φιλάθλους την υποτιθέμενη εύνοια της διαιτησίας στον Παναθηναϊκό, δεν αποτελεί δυσφήμιση του αθλήματος και της διαιτησίας, σύμφωνα με την απαλλακτική απόφαση του κυρίου Κανάκη, αλλά μάλλον διαφήμιση.
Ο κύριος Ιωάννης Κανάκης έγινε γνωστός ως αθλητικός δικαστής όταν πέρσι τιμώρησε βαρύτατα τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η απόφαση κατέπεσε στο ΑΣΕΑΔ και ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό παρουσία των φιλάθλων του. Η άνω απαλλακτική απόφαση - σύμφωνα με την νομοθεσία - δεν εφεσιβάλλεται, άρα η ανευθυνότητα πλέον επιβραβεύεται αμετάβλητα.
Επειδή όμως το Σύνταγμα κατοχυρώνει την δικαστική ανεξαρτησία και όχι την δικαστική ακρισία, ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα του Αρείου Πάγου κατά του αθλητικού δικαστή και θα ζητήσει να ελεγχθεί πειθαρχικά. Συγχρόνως θα ζητήσει την εξαίρεση του από υποθέσεις του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα