Προς Φενέρ ο Σανιά

21:50 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Αγγλικά Μέσα έχουν φιλοξενήσει το τελευταίο διάστημα ρεπορτάζ πώς ο Σανιά θα φύγει από την Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, κατόπιν σύμφωνης γνώμης και του αγγλικού κλαμπ. Πηγή από την πλευρά του παίκτη, την οποία επικαλείται η «L'Equipe», σχολιάζει «πώς δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να μείνει ο Σανιά στην Άρσεναλ και μετά το τέλος της σεζόν».

Ο λόγος είναι πώς αισθάνεται πληγωμένος (!) με τις προσφορές από την πλευρά των Λονδρέζων για ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά τη

μακρόχρονη αφοσίωσή του στην ομάδα. Για τον Σανιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλούμαστε, στόχος είναι το Κύπελλο και η τετράδα της Πρέμιερ και μετά ο νέος σταθμός της καριέρας του.

Η Φενέρμπαχτσε έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον ατζέντη του παίκτη Λορέν Γκατσμούτ και δείχνει διατεθειμένη να σπάσει το ένα έτος συμβόλαιο που «δένει» ακόμη τον αμυντικό με τους «gunners». Ο 31χρονος Σανιά αν τα βρει με τη Φενέρ θα αποκομίσει τεράστια οικονομικά οφέλη, ύψους 490 χιλιάδων λιρών μηνιαίως περίπου. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Γαλατασαράι και Παρί Σεν Σερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα