Προς Άρσεναλ ο Ντράξλερ

19:26 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «βασιλικοί μπλε» είναι από τους πλέον πολυάσχολους συλλόγους της Γερμανίας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας αποκτήσει ήδη τον Σίντνεϊ Σαμ από τη Λεβερκούζεν και τον Γιαν Κίρχοφ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα, δημοσιεύματα τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Αγγλία, κάνουν λόγο για προσπάθεια επιστροφής του Λιούις Χόλτμπι της Τότεναμ στην κοιλάδα του Ρουρ.

Όλες αυτές οι μεταγραφές έχουν δώσει τροφή στα σενάρια που θέλουν τη Σάλκε να παραχωρεί κάποιον εκ των σημαντικότερων παικτών της, και φυσικά δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη αποχώρηση από αυτή του

Τζούλιαν Ντράξλερ, με την Άρσεναλ να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον 20χρονο μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Ντράξλερ βρίσκεται συχνά-πυκνά ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους τον «κανονιέρηδων», ενώ και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Σάλκε, Χόρστ Χελντ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Γερμανός άσος να βρίσκεται κοντά στην μετακίνηση από το Γκελζενκίρχεν έναντι ενός ποσού κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το μέλλον του Ντράξλερ, ο Χελντ σχολίασε:
«Συνεχίζουμε να ελπίζουμε στην παραμονή του Τζούλιαν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε».

Επιπλέον, την προηγούμενη Πέμπτη (9/1) ο Ντράξλερ ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ, αλλά και στο «Emirates» από τον ίδιο τον Αρσέν Βενγκέρ. Τέλος, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αναμένεται να παίξει και η παρουσία τριών συμπατριωτών του στους κανονιέρηδες, δηλαδή των Περ Μερτεζάκερ, Λούκας Ποντόλσκι και Μεσούτ Οζίλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα