Προς ανακατασκευή το «Άνφιλντ»

13:04 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η διοίκηση της Λίβερπουλ και η δημοτική Αρχή συμφώνησαν για την ανακατασκευή του "Άνφιλντ" έπειτα από την απόφαση των διοικούντων να παραμείνει η ομάδα στην ιστορική της έδρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η νέα χωρητικότητα και το κόστος ανακατασκευής αλλά το σίγουρο είναι πως η Λίβερπουλ θα έχει την στήριξη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης καθώς ο δήμαρχος, Τζο Άντερσον, έχει δώσει την έγκριση του για το γκρέμισμα των κτιρίων γύρω από το γήπεδο προκειμένου να γίνει η ανακατασκευή

του.
Από την πλευρά του ο Ίαν Έιρ, εκπρόσωπος της διοίκησης της Λίβερπουλ, τόνισε: "Είναι τεράστια η πρόοδος που έγινε κι όλοι στο σύλλογο ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η σημερινή ημέρα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι σημαίνει για εμάς η έδρα μας και το πόσο θέλουμε να μείνουμε εκεί. Η οριστική απόφαση μας για το τι θα γίνει με το γήπεδο θα εξαρτηθεί από δύο λόγους. Αρχικά την στήριξη από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών και των κτισμάτων γύρω από το γήπεδο και γενικά από την κοινότητα της περιοχής. Από εκεί και πέρα το λόγο έχει η διαπραγμάτευση με τις κατασκευαστικές εταιρείες".

Keywords
Τυχαία Θέματα