Προπονητής στην Άρσεναλ Σαραντί ο Παλέρμο

18:33 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η ηγεσία της Άρσεναλ Σαραντί απέλυσε τον προπονητή, Γκουστάβο Αλφάρο, τον οποίο από τη Μεγάλη Παρασκευή θα αντικαταστήσει ο «μυθικός» γκολεαδόρ της Μπόκα Τζούνιορς και πρώην τεχνικός της Γοδόι Κρουζ, Μάρτιν Παλέρμο.
Ο νέος προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου της Αβεγιανέδα την Κυριακή, στο ματς με τη Λανούς για την δέκατη πέμπτη ημέρα του πρωταθλήματος, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Χούλιο Ρικάρντο Γκροντόνα.
«Τακτοποιούμε τα πράγματα με τον Παλέρμο. Μου είπε ότι θέλει

να αποκτήσει εμπειρία, πως έχει ισχυρή επιθυμία να δουλέψει και να μάθει γρήγορα» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «America» ο ηγέτης της ομάδας, γιος του πανίσχυρου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), Χούλιο Γκροντόνα.
Ο Αλφάρο ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής της Άρσεναλ, κατακτώντας τέσσερις από τους πέντε τίτλους στην ιστορία της ομάδας. Συγκεκριμένα κέρδισε το Κόπα Σουνταμερικάνα το 2007, στέφθηκε πρωταθλητής Αργεντινής στο «Κλαουσούρα» το 2012 και σήκωσε το Σούπερ Καπ την ίδια χρονιά, ενώ το 2013 κατάκτησε το Κύπελλο Αργεντινής και φέτος πήρε την πρόκριση, για πρώτη φορά, στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα