Πρώην πόρνη «κράζει» τον Ρούνεϊ

15:12 17/8/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από τέσσερα χρόνια στην Αγγλία, είχε ξεσπάσει ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ και την, τότε, πόρνη Έλεν Γουντ η οποία τώρα βγήκε και "έκραξε" τον διεθνή επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η πρώην πόρνη τόνισε: "Δεν λέω πως αυτό που έκανα ήταν σωστό. Δεν ήταν. Αν θα το έκανα ξανά; Όχι. Αλλά εκείνος ήταν αυτός που απάτησε την εγκυμονούσα γυναίκα του. Αυτός το έκανε. Και ο κόσμος δεν έκρινε εκείνον, αλλά εμένα. Πολύ στενόμυαλο αυτό. Αλλά φαντάζομαι είναι σύνηθες. Αυτός είναι ποδοσφαιριστής. Και φυσικά οι ποδοσφαιριστές είναι πιο αγαπητοί από μια πρώην πόρνη".
Στη συνέχεια, η Έλεν Γουντ έριξε το "καρφί" της για το ζευγάρι: "Όπως και να έχει, είναι ακόμα παντρεμένοι. Αν αυτός είναι ο τρόπος να κρατούν το γάμο τους, δικαίωμα τους".
Τέλος, η 28χρονη Έλεν Γουντ δήλωσε: "Δεν το παίζω θύμα. Έκανα τις επιλογές μου. Αλλά εκείνη τη περίοδο ήμουν πολύ ευάλωτη. Το όλο θέμα κλόνισε την αυτοπεποίθηση μου. Σταμάτησα να κυκλοφορώ. Έγινα... ερημίτισσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα