«Προέχει η ΧΑΝΘ»

19:07 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου, όμως ο Μάρκος Οικονόμου μιλώντας στο oraaek.gr τόνισε πως προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου, με την παλιά του ομάδα, τη ΧΑΝΘ. Ο νεαρός πίβοτ των Πρωταθλητών που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια, όπου αγωνίζεται αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του.

Αναλυτικά:

-Για το ματς του Σαββάτου απέναντι στη ΧΑΝΘ,

στην οποία και αγωνιζόταν πριν την ΑΕΚ:

«Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα η παράδοση αναφέρει πως δυσκολευόμαστε στη συγκεκριμένη έδρα, όμως πιστεύω αυτό είναι κάτι που μπορούμε απλά να συζητάμε. Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι εμείς οι αθλητές τα ξεχνάμε αυτά. Αν είσαι καλύτερος, τότε θα πάρεις τη νίκη. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλή μέρα αγωνιστικά και να πετύχουμε το στόχο μας.

Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψω στην έδρα της ΧΑΝΘ. Σε εντός έδρας αναμέτρηση βρεθήκαμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Σίγουρα είναι κάπως περίεργο να αγωνίζεσαι ενάντια σε μια πρώην ομάδα σου. Θα είναι και οι δικοί μου άνθρωποι στο γήπεδο (σ.σ. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη) και αυτό είναι καλό. Θα με βοηθήσει να νιώσω πιο άνετα και να τα δώσω όλα για την ομάδα μου».

-Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και αν το μυαλό των παικτών βρίσκεται στη μεγάλη «μάχη» της Πάτρας:

«Από το βραδύ του Σαββάτου, ναι, θα σκεφτόμαστε τον τελικό, αυτή τη στιγμή όμως προέχει το ματς κόντρα στη ΧΑΝΘ. Θέλουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και μετά θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελικό.

Σίγουρα όλοι μας περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε έναν από τους στόχους της σεζόν, την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το θέλουμε πολύ. Φυσικά και εγώ, καθώς εφόσον πάνε όλα καλά, τότε θα κατακτήσω το πρώτο μου τρόπαιο. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με την παρουσία του κόσμου και των δύο ομάδων. Όλοι μας το ευχόμαστε και φυσικά να κυλίσουν όλα ομαλά. Αλλά όπως είπα και πριν, προέχει το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πόσο δύσκολη είναι η επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος:

«Φυσικά και δεν τα παρατάμε. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Σίγουρα από τη στιγμή που βρισκόμαστε πίσω βαθμολογικά, δεν βρίσκεται 100% στα χέρια μας, όμως εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα ματς και εφόσον η διαφορά στα πλέι οφ έχει μειωθεί, τότε να... χτυπήσουμε την πρώτη θέση. Έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα και υπάρχουν πιθανότητες να απολέσουν βαθμούς όλες οι ομάδες. Όπως και εμείς δεν θα έχουμε εύκολο έργο σε ορισμένα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, όπως αυτά με τον Δούκα, αλλά και το Κιλκίς, που έχει δείξει πως έχει καλή ομάδα φέτος και θα πρέπει να προσέξουμε».

-Για αυτούς τους οκτώ μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ:

«Το καλοκαίρι πριν έρθω, μίλησα με τ

Keywords
Τυχαία Θέματα