«Προχωράμε όλοι μαζί για την ΑΕΚ»

17:26 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες ώρες είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς έπειτα από μια γενική συνέλευση γεμάτη εντάσεις, αντεγκλήσεις και μεγάλες ανατροπές, επικράτησε το πνεύμα της ενότητας. Ο Θωμάς Μαύρος πείστηκε να συνταχθεί με το υπάρχον διοικητικό σχήμα και να πολεμήσουν όλοι μαζί για την σωτηρία της Ένωσης.

Ο Θ(ε)ωμάς εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δίνοντας στο aek365 την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος της

ΑΕΚ. Ωστόσο, στην ερώτηση: «Να σας λέμε πλέον "κύριε πρόεδρε";», η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Όχι, να με λέτε Θωμά, όπως με λέγατε και πριν. Το Θωμάς μου αρέσει περισσότερο».

-Η σημερινή ΓΣ ήταν αρκετά επεισοδιακή, είχε ένταση, ανατροπές, αλλά τελικά επικράτησε η ενότητα.

«Ναι. Το αποτέλεσμα είναι ότι προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για να φτιάξουμε ξανά μια ΑΕΚ δυνατή. Παρατάμε στην άκρη όλες τις «έχθρες» και τις αντιπαραθέσεις και πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές και να γίνει όπως ήταν παλιά».

-Από την εξέλιξη της ΓΣ, φάνηκε να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή σας τα λόγια ενός οπαδού, μέλους της ORIGINAL 21...

«Τα λόγια του απλού οπαδού πάντα αγγίζουν την καρδιά μου. Με συγκίνησαν όσα άκουσα, γιατί εγώ πάντα ακολουθώ το συναίσθημα. Αυτό έκανα και αυτό κάνω».

-Πλέον προχωράει ένα πλάνο που βασίζεται στον απλό οπαδό. Θέλετε να πείτε κάτι στον κόσμο;

«Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πλάνο από την αρχή και δεν αλλάξει. Όλες οι πόρτες αυτή τη στιγμή είναι κλειστές. Το μόνο που υπάρχει για την ΑΕΚ είναι ο λαός της και μόνο αυτός μπορεί να τη σώσει. Πάμε ενωμένοι όλοι, με εμένα μπροστά, να κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα