Πρεμιέρα με ήττα για την ΑΕΚ της Καρδιάς

21:28 17/10/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο Λιγκ Καπ. Η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδας για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης στον Α όμιλο, δείχνοντας επηρεασμένη από τις μη επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ της Καρδιάς αγωνίστηκε χωρίς τους

ξένους της (Κρίνιτς, Μπουρκόφσκι, Ραντούνοβιτς) των οποίων δεν εκδόθηκαν τα δελτία, λόγω γραφειοκρατίας.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στο ματς νωθρά, αν σκεφτούμε ότι αγωνίστηκε και χωρίς τους ξένους της, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος κι έτσι ο Εθνικός βρήκε την ευκαιρία και ξέφυγε στο σκορ (16-9). Η Ένωση προσπάθησε να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, η ΑΕΚ έδειξε να βρίσκει τα πατήματά της και με καλές ενέργειες πήρε ένα μικρό προβάδισμα (7-8), το οποίο όμως ισοφαρίστηκε (10-10) από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Μια μικρή αδράνεια των «κιτρινόμαυρων» έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους (18-11), το οποίο διατηρήθηκε και στη συνέχεια, με την Ένωση να μένει πίσω με 2-0 στα σετ (25-18).
Στο τρίτο σετ φαίνεται πως η ψυχολογία της ΑΕΚ έπεσε και δεν κατάφερε να αντιδράσει με τον Εθνικό να κάνει το παιχνίδι του και να φτάνει στο 3-0, που του έδωσε τη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-14.

Keywords
Τυχαία Θέματα