Πρεμιέρα Δώνη στην Αλ Χιλάλ (ΦΩΤΟ)

12:06 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής της Αλ Χιλάλ θα κάνει σήμερα στις 17:45 ο Γιώργος Δώνης καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την Αλ Σαντ από το Κατάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από το παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: "Είναι πράγματι δύσκολο να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από την ομάδα σου μέσα σε δυο μέρες, αλλά έχω παρακολουθήσει πολλά προηγούμενα παιχνίδια και έχω παρατηρήσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της.
Υπάρχει ένα καλό κλίμα που βοηθάει τον καθένα να φτάσει

στην επιτυχία, τουλάχιστον σύμφωνα με την εικόνα που έχω τις δυο τελευταίες μέρες".
Για την προσεχή αντίπαλο, την Αλ Σαντ, ο Δώνης δήλωσε: "Έχω σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για την αντίπαλο μας, αφού παρακολούθησα μερικά παιχνίδια της. Έχουν παίκτες που βοηθούν την ομαδική λειτουργία".
Στη συνέντευξη πριν το παιχνίδι, τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος τόνισε: "Είμαι απόλυτα έτοιμος, έχω ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε. Είναι στην ευχέρεια του προπονητή να με χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες στη διοργάνωση".
Σημειώνεται πως η Αλ Χιλάλ είχε κερδίσει στη πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και φιλοδοξεί να κάνει το "2 στα 2" στο πρώτο παιχνίδι του Δώνη στη τεχνική ηγεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα