Πραντέλι: Υπέροχο το γκολ του Μπαλοτέλι

08:33 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στο 2-2 της Ιταλίας με την Βραζιλία προκάλεσε τον θαυμασμό όλων, και του Τσέζαρε Πραντέλι ο οποίος πρόσθεσε πως ο φορ της Μίλαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στην Γενεύη, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο γκολ αυτό που πέτυχε

ο Μπαλοτέλι. Γενικότερα όμως ήταν πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι του, καθώς βρισκόταν μέσα στις φάσεις και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα. Έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση".
Η Ιταλία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πραντέλι να δηλώνει: "Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μπορεί να δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα μισή ώρα, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και να πετύχουμε δύο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες. Παίξαμε πολύ καλά και αυτό είναι το ευχάριστο. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με σύστημα 4-3-3, ωστόσο, χρειάζεται να δουλέψουμε κι άλλο, ώστε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα