Πράνιτς: «Είμαι εδώ για να προσφέρω»!

13:10 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο 32χρονος Κροάτης άσος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις χαρούμενος για τη διαφαινόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα, γιατί είχα προβλήματα με τη Σπόρτινγκ. Αλλάξαν κάποια πράγματα κι εγώ δεν έπαιζα. Εξαιτίας όλων αυτών αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του Κροάτη αριστεροπόδαρου άσου, ο οποίος πρόσθεσε: «Υπήρχαν κάποια προβλήματα με τη Σπόρτινγκ αλλά βρήκαμε

τη λύση και τώρα είμαι εδώ. Πρώτα από όλα θέλω να χαιρετήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να εκφράσω τη χαρά μου που βρίσκομαι εδώ».
Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πρώτος στόχος του με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Θα δούμε. Πρώτα πρέπει να δω την ομάδα, να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και να μπω στις προπονήσεις. Μετά θα δούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, θα πρέπει να κάνουμε πολλές νίκες και να δίνουμε τα πάντα. Ξέρω ότι πέρσι είχε κάποια προβλήματα και δεν πήγε τόσο καλά η ομάδα. Αυτή τη σεζόν όμως, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε».
Όσο για την παράδοση που έχουν οι «πράσινοι» στους Κροάτες, κι αν θέλει να τη συνεχίσει, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να τους κάνω υπερήφανους (σ.σ. τους Κροάτες που έπαιξαν πριν από αυτόν στον Παναθηναϊκό)».
Ο Πράνιτς ρωτήθηκε ακόμα και για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας: «Δεν το γνωρίζω ακόμα. Πρώτα θα μιλήσω με τον προπονητή. Αυτή τη στιγμή δεν ειμαι έτοιμος για να παίξω άμεσα. Ίσως σε δυο εβδομάδες. Υπάρχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και θα μπορέσω να προπονηθώ, μετά το τέλος της διακοπής πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος». Ενώ για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους Κροάτες που προϋπήρξαν στο «τριφύλλι», τόνισε: «Ναι με αρκετούς έχω μιλήσει. Και με τον Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ξέρω πολλά για την ομάδα. Είναι εδώ και ο Σίλντενφελντ, οπότε δεν θα έχω προβλήματα προσαρμογής».
Τέλος, ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου, λέγοντας: «Ξέρω τον Γιάννη από την Ολλανδία, έπαιζε στον Άγιαξ και τότε είχαμε γνωριστεί. Μίλησα πολλές φορές μαζί του πριν πάρω την απόφασή μου. Μου είπε τα πάντα και με έπεισε να έρθω. Θέλω να παίξω και πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα