Πούτιν: Αποκαταστάθηκε η ιστορική αλήθεια στην Κριμαία

17:34 9/5/2014 - Πηγή: AEK365


Η επιστροφή της Κριμαίας στην Ρωσία αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας ενώπιον χιλιάδων κατοίκων της Σεβαστούπολης, στην ουκρανική χερσόνησο που προσαρτήθηκε από την Ρωσία τον Μάρτιο, όπου νωρίτερα επιθεώρησε τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.
«Είμαι σίγουρος ότι το έτος 2014 θα μείνει στα χρονικά ως το έτος κατά το οποίο οι λαοί που ζουν εδώ αποφάσισαν με σθεναρότητα να είναι με την

Ρωσία, επιβεβαιώνοντας την πίστη τους στην ιστορική αλήθεια και στην μνήμη των προγόνων μας», δήλωσε ο κ. Πούτιν κατά την διάρκεια των εορτασμών για την επέτειο της νίκης των συμμάχων επί της ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, αλλά θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες, επειδή είμαστε μαζί, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε γίνει πιο δυνατοί», πρόσθεσε.
Επιβαίνοντας σε ένα ταχύπλοο, ο Ρώσος πρόεδρος είχε λίγο νωρίτερα επιθεωρήσει τα πλοία του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο λιμάνι της Σεβαστούπολης κατά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Κριμαία από την προσάρτησή της από την Ρωσία τον Μάρτιο.
«Σύντροφοι, σας συγχαίρω»
Ο κ. Πούτιν, ο οποίος στεκόταν όρθιος στην γέφυρα του λευκού ταχύπλοου φορώντας ένα μαύρο αδιάβροχο και είχε δίπλα του τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, συνεχάρη μέσω ενός μεγάφωνου τα πληρώματα, τα οποία στέκονταν προσοχή, των περίπου δέκα πολεμικών πλοίων μπροστά από τα οποία πέρασε, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.
«Σύντροφοι, σας συγχαίρω για την 69η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο», δήλωνε ο κ. Πούτιν όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε βρισκόταν μπροστά από κάθε πλοίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα