Πουρσαϊτίδης: Τώρα πάμε για κάτι καλύτερο

12:35 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να ξεκαθαρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πάνε για κάτι καλύτερο σε σχέση με την πρώτη τους παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο δεξιός μπακ του ΑΠΟΕΛ τόνισε για την πορεία της κυπριακής ομάδας στην διοργάνωση: "Εμπειρίες

είχαμε την πρώτη φορά που συμμετείχαμε. Τώρα πάμε για κάτι καλύτερο. Από την αρχή θέλαμε να το ευχαριστηθούμε και πάλι, αλλά είχαμε μεγαλύτερες βλέψεις και μέχρι τώρα τα πάμε περίφημα. Κακά τα ψέματα, αν μας έλεγαν πριν αρχίσει ο όμιλος πως την Τρίτη αγωνιστική θα ήμασταν πρώτοι και αήττητοι, δεν θα το πιστεύαμε. Αποδείξαμε όμως και χθες πως τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγώνων δεν ήταν τυχαία".

Για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο "Ντραγκάο" κόντρα στην Πόρτο που έφερε το τελικό 1-1, ο Πουρσαϊτίδης τόνισε: "Είχαμε αρκετή κατοχή μπάλας, χάσαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από την Πόρτο και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Τελείωσε το ματς και νιώσαμε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Αυτό λέει πολλά. Η Πόρτο δεν ήταν τόσο απειλητική για να μας κάνει την ζωή δύσκολη".

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους του ΑΠΟΕΛ, ο Πουρσαϊτίδης δήλωσε: "Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να έχουμε κερδίσει κάτι. Έχουμε απαιτήσεις από κάθε ματς, έχουμε καλό σύνολο και θέλουμε να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Για να περάσουμε στους 16 θα πρέπει να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό είναι απαραίτητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα