Πουγιόλ: Ο χειρότερος τραυματισμός

14:56 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαραγόσα, ο Κάρλες Πουγιόλ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις αρχές Οκτώβρη και την εξάρθρωση αγκώνα που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να αποκαλύπτει πως αυτός ήταν ο χειρότερος τραυματισμός που είχε στην καριέρα του.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής στόπερ τόνισε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω με μια νίκη και αισθάνθηκα πώς είναι ένα παιχνίδι. Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία μου με έναν τραυματισμό. Είναι εξαιρετικά επώδυνο και ποτέ δεν πίστευα πως θα ήταν έτσι. Το μόνο θετικό

είναι ότι είχα πρόβλημα στο χέρι και μου επέτρεψε να κάνω σωματική δραστηριότητα σε δυνατό ρυθμό. Τώρα απλά χρειάζεται να βελτιώσω την κινητικότητα και την δύναμη μου λίγο περισσότερο".
Μάλιστα ο Πουγιόλ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο τραυματισμός του οφείλεται σε δικό του λάθος λέγοντας: "Δεν μπορείς να σκεφτείς όταν πηδήξεις στον αέρα για να πάρεις κεφαλιά ή να κάνεις ένα σουτ. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Προσπαθώ πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου και απλώς ήταν η κακιά στιγμή. Πλέον το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία".

Keywords
Τυχαία Θέματα