Ποτού στο aek365: Σιγουριά και ασφάλεια για το «αύριο» με Μελισσανίδη

17:30 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Ποτού είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά δημιούργησε το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ, το οποίο, μετά από 18 χρόνια έχει βρεθεί στην κορυφή όχι του ελληνικού αλλά του παγκόσμιου επιπέδου. Οι επιτυχίες που έχει φέρει στην ΑΕΚ είναι αμέτρητες και ο Κώστας Ποτού είναι εκείνος που με προσωπικούς αγώνες, εδώ και 18 χρόνια, πιστώνεται την συγκεκριμένη επιτυχία. Ο Ποτού είναι υποψήφιος στις εκλογές

της Ερασιτεχνικής με το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου-Αλεξίου, που στηρίζει ο Τίγρης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετείχε και στο ψηφοδέλτιο του 2005 μαζί με τον Μελισσανίδη, δείγμα του ότι αποτελεί άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του πανίσχυρου επιχειρηματία.

Ο Ποτού μίλησε στο aek365 και εμφανίστηκε σίγουρος για την αναγέννηση της ΑΕΚ, καθώς όπως μας είπε, η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και το όραμα που έχει για την Ένωση δίνουν την ασφάλεια πως ο σύλλογος θα επανέλθει άμεσα στην κορυφή, που είναι και η φυσική του θέση. Παράλληλα ευχήθηκε την Κυριακή στις εκλογές όλα να κυλήσουν ομαλά και να είναι μια μέρα γιορτής για την ομάδα, ενώ τόνισε πως οι επιτυχίες στο τμήμα ξιφασκίας θα συνεχίσουν να έρχονται και ο στόχος είναι να καθιερωθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Είμαι έφορος στο τμήμα ξιφασκίας εδώ και 18 χρόνια. Φαίνονται πολλά αλλά πραγματικά δεν τα έχω καταλάβει και νιώθω σαν να ξεκίνησε... χθες αυτό το τμήμα, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον θεωρείται το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για το τμήμα ξιφασκίας και πρέπει να αναφέρω πως έχω καταφέρει, και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό, να έχουμε αθλητές που είναι ΑΕΚτζήδες και γεννημένοι στην Φιλαδέλφεια», μας είπε αρχικά για να συνεχίσει, αναφερόμενος στον Μελισσανίδη και στις εκλογές: «Εγώ ήμουν υποψήφιος και στις εκλογές του 2005 με τον Μελισσανίδη και εφόσον μου έγινε πρόταση το δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη να είμαι και τώρα. Είναι ευλογία για εμάς τους ΑΕΚτζήδες που ο Μελισσανίδης ασχολείται με την ΑΕΚ και είναι εκείνος που θα αναλάβει τα ηνία της από εδώ και πέρα. Η παρουσία του εγγυάται πως η αναγέννηση του συλλόγου θα έρθει και με κάνει να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά για το αύριο. Έχει μεγάλα σχέδια για την ΑΕΚ, με πρώτο και σημαντικότερο το γήπεδο. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό του και να τον στηρίξουμε. Εύχομαι την Κυριακή να κυλήσουν όλα ομαλά και ήρεμα και να είναι μια μέρα γιορτής για την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα