«Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ»

14:04 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο, 16:00, στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας, ο ΑΟ Περιστερίου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Αναστασόπουλο, να υπογραμμίζει πως ποτέ δεν φαντάζονταν στο Περιστέρι πως θα ερχόταν η στιγμή να αντιμετωπίσουν μια τόσο ιστορική ομάδα όπως η Ένωση. Παράλληλα σημείωσε πως η παρουσία της ΑΕΚ δίνει πρεστίζ στον 6ο όμιλο και συνολικά

στην Γ' Εθνική.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα mikriliga.com, ο πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου τόνισε: " Δε φανταζόμασταν ποτέ πως θα τεθούμε αντιμέτωποι με μια ιστορική ομάδα όπως είναι ΑΕΚ. Αν μας το έλεγαν μερικά χρόνια πριν δε θα το πιστεύαμε".
Για το θέμα που προέκυψε με την έδρα, ο Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε: "Το θέμα της έδρας λύθηκε κι αυτό ειναι το θετικό. Επιπλέον περιμένουμε με χαρά το ματς με την ΑΕΚ διότι όπως και να το κάνουμε η παρουσία της δίνει πρεστίζ στο πρωτάθλημα και δη στον όμιλο μας".
Τέλος για τους στόχους του ΑΟ Περιστερίου, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε: "Εμείς έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ και μερικά χρόνια και στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά. Στόχος μας είναι η παραμονή κι αν τα καταφέρουμε τότε θα ισοδυναμεί με το... Champions League".

Keywords
Τυχαία Θέματα