Πως προέκυψε ο Γιάνκοβιτς

12:10 2/5/2015 - Πηγή: AEK365

Στην Σερβία έγραψαν για τον Μπόσκο Γιάνκοβιτς. Τον 31χρονο διεθνή Σέρβο που παίζει στην Βερόνα. Εξτρέμ κυρίως αριστερό. Ψαχτήκαμε για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή το όνομα του είχε πέσει μπροστά μας, πριν δυο τρεις μήνες, αλλά από τότε δεν το ξαναπετύχαμε σε σχέση με την ΑΕΚ.

Η εξήγηση είναι λοιπόν πως ο Γιάνκοβιτς, ένας παίκτης που φυσικά ξέρει πολύ καλά ο Μιλοβάνοβιτς και σε προσωπικό επίπεδο μάλιστα,

είχε μιλήσει με την ΑΕΚ πριν από μερικούς μήνες όντως όπως αποδείχθηκε, αλλά από τότε το θέμα του δεν έχει προχωρήσει. Και τουλάχιστον αυτή την περίοδο, δεν είναι στους στόχους που έχει σε προτεραιότητα η ΑΕΚ.

Πως εξηγείται τώρα, πως το έγραψαν τώρα οι Σέρβοι; Μάλλον προέρχεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή η... διαρροή. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βερόνα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά οι Ιταλοί ενώ τον θέλουν, ψάχνονται για να μειώσουν τις απολαβές του. Και από την Βερόνα και γενικά στην αγορά, ο παίκτης αναζητά συμβόλαιο της τάξης των 700 χιλ. ευρώ. Δεν φαίνονται πρόθυμοι να τα δώσουν στην Βερόνα, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον ούτε από κάποια άλλη ομάδα στην Serie A.

Η πλευρά του παίκτη λοιπόν, όπως είναι φυσιολογικό σε περίοδο διαπραγμάτευσης για ανανέωση, θέλει να γίνεται ντόρος και μάλλον εκεί εντάσσεται και το Σερβικό δημοσίευμα για τον Γιάνκοβιτς, αφού με την ΑΕΚ δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό.

Ο Γιάνκοβιτς είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και όπως είπαμε τον γνωρίζουν εξίσου πολύ καλά στην «Ένωση». Ψάχνει τώρα για το τελευταίο στην ουσία καλό συμβόλαιο στην καριέρα του. Από την στιγμή που στην ΑΕΚ τον ξέρουν καλά, αν εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμος αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τα πουν ξανά οι δυο πλευρές. Αλλά αυτό θα γίνει αν εκείνος δεν βρει ομάδα το επόμενο διάστημα και η ΑΕΚ δεν καλύψει την θέση ως τότε, για την οποία έχει άλλους στόχους σε προτεραιότητα προς το παρόν.

Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα