Πόρτα σε Γιούβε για Ζέρσον

19:33 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο 17χρονος Ζέρσον της Φλουμινένσε πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα Κ20 που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Ουρουγουάη και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους έχει δείξει κάτι παραπάνω από φιλολογικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ο αρχισκάουτ των πρωταθλητών Ιταλίας για το εξωτερικό, Χαβιέρ Ριμπάλτα, τον παρακολουθεί εδώ και μήνες ενώ έχει ταξιδέψει στην Ουρουγουάη αυτές τις ημέρες για να τον δει διά ζώσης.
Ο Ζέρσον,

ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί είτε ως μέσος, είτε ως ακραίος επιθετικός ή ως δεύτερος φορ, θεωρείται από πολλούς εφάμμιλος του Πολ Πογκμπά, ενώ όπως γράφτηκε στην Ιταλία μπορεί να καταλήξει το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γιουβέντους με ένα ποσό κοντά στα 11.000.000 ευρώ.
Το θέμα είναι ωστόσο πως αυτές οι πληροφορίες έφτασαν και στα αυτιά της ομάδας του, Φλουμινένσε, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Φερνάντο Σιμόνε να περνάει στην... αντεπίθεση και να χαρακτηρίζει γελοία τα ποσά που ακούγονται για πώληση του παίκτη!
"Ας μην κάνουμε πλάκα. Τα ποσά που κυκλοφορούν στην Ιταλία είναι απλά γελοία. Έντεκα εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη του επιπέδου του Ζέρσον είναι ψίχουλα. Δεν θα αποδεχτούμε ποτέ μία τέτοια προσφορά. Δεν μας έχει καλέσει κανείς ακόμα για τον Ζέρσον συνεπώς δεν τίθεται κάποιο θέμα", δήλωσε σχετικά.
Σημειώνεται πως η Φλουμινέσε έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2019 και κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του (το υπόλοιπο 40% ανήκει σε κάποιες επιχειρήσεις), με τους Βραζιλιάνους να αντιμετωπίζουν πάντως οικονομικά προβλήματα και να μην θεωρείται απίθανο να προσπαθούν να "ανεβάσουν" την τιμή του Ζέρσον για να τον κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα