Πόποβιτς: «MVP ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ»!

17:53 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η ψηφοφορία του aek365 για την ανάδειξη του MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΑΟΑΝ, βρήκε... θριαμβευτή τον Ζντράβκο Πόποβιτς, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας και την

οδήγησε σε μια εύκολη νίκη. Ο Κροάτης άσος μίλησε στο aek365 για το γεγονός ότι ήρθε πρώτος -και με διαφορά- στις προτιμήσεις του κόσμου, τον ευχαρίστησε, όμως τόνισε ότι κατά την δική του άποψη, οι οπαδοί της Ένωσης είναι αυτοί που αξίζουν τη... διάκριση, λόγω της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Πόποβιτς αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του απόδοση, που είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, στο... παρασκήνιο του δεύτερου γκολ που πέτυχε, την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά και το γούρι που του έφεραν -για ακόμη μια φορά- η μητέρα και η σύζυγός του, με την παρουσία τους στα επίσημα του ΟΑΚΑ...

-Θα ήθελες αρχικά να μας πεις δυο λόγια για την ανάδειξή σου σε MVP του αγώνα;

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Όμως πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν ο MVP του αγώνα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν απίστευτη και δεν γίνεται με τέτοιο κόσμο να μην δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

-Εσύ είσαι από τους ποδοσφαιριστές που γνώριζαν εξ αρχής πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ και πόσο κόσμο έχει. Παρ' όλα αυτά περίμενες να είναι τέτοια η ανταπόκριση των οπαδών στη Γ' Εθνική;

«Το ήξερα ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ότι έχει πολύ κόσμο. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα παίζουμε μπροστά στο τόσο κόσμο. Η στήριξη από τους οπαδούς είναι απίστευτη και όλοι μέσα στην ομάδα θέλουμε να κάνουμε τα πάντα, σε κάθε παιχνίδι, για να τον ευχαριστήσουμε».

-Η αρχή της φετινής σεζόν ήταν δύσκολη για σένα, αλλά δείχνεις γρήγορα ότι έχεις αρχίσει να βρίσκεις τον εαυτό σου...

«Ναι, ήταν δύσκολη η αρχή γιατί δεν έχω κάνει προετοιμασία και ήμουν μακριά από τις προπονήσεις για τρεις μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την υπομονή που είχε και την στήριξή του. Πλέον πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Το ίδιο πιστεύω και για την ομάδα. Όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε καλύτεροι».

-Παρατήρησα ότι στη φάση του δεύτερου γκολ, πριν εκτελέσεις το φάουλ, κοίταξες προς τον πάγκο. Περίμενες κάτι, ένα... νεύμα;

«Η θέση ήταν τέτοια που δεν είχα αποφασίσει αν πρέπει να κάνω σέντρα ή να εκτελέσω απ' ευθείας. Γι' αυτό κοίταξα προς τον πάγκο. Μου είπαν να το κάνω δυνατά, το έκανα και μπήκε».

-Και ο πανηγυρισμός σου ήταν ιδιαίτερος, όπως και στο πρώτο γκολ...

«Το πρώτο γκολ το αφιέρωσα στη μητέρα μου και στη γυναίκα μου, που ήταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο, ο πανηγυρισμός μου (σ.σ.: έδειξε τα... δόντια του) ήταν μια πλάκα που κάνουμε μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ δεμένοι όλοι μέσα στην ομάδα και όλοι μας προσπαθούμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

-Ισχύει ότι η μητέρα σου σου φέρνει... γούρι όποτε έρχεται στο γήπεδο; Αν είναι να τη φέρνουμε πάντα...

«Και η μητέρα μου, και η γυναίκα μου. Η μητέρα μου έχει έρθει σε τέσσερα παιχνίδια να με δει και σε αυτά έβαλα έξι γκολ. Η γυναίκα μου έχει έρθει φέτος σε δύο, με τον Ηλυσιακό και τον Άγιο Νικόλαο και έχω βάλει τρία».

-Άρα να φέρνουμε και τις δύο για να είμαστε σίγουροι...

«Ναι (σ.σ.: γελάει), αυτό θα ήταν το καλύτερο...».

Keywords
Τυχαία Θέματα