Πολυβόλο η Ντόρτμουντ

23:22 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 11η αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 6-1

ΓΗΠΕΔΟ: Signal-Iduna-Park

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να σκοράρει και τον Λεβαντόφσκι να οργιάζει η Ντόρτμουντ διέλυσε με 6-1 τη Στουτγάρδη και πέρασε μόνη πρώτη. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο στο 13' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καρίμ Χαγκουί με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση της Ντόρτμουντ

ήρθε μόλις έξι λεπτά μετά όταν ο Σαχίν εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπασταθόπουλος με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 1-1 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Στο 22' ο Ρόις πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πήρε κόντρες και με συρτό σουτ έγραψε το 2-1. Σαρωτικού στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς μέσα σε δύο λεπτά χάρη στον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έκανε το 3-1 στο 54' και δύο λεπτά μετά πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Το σόου του συνεχίστηκε στο 72' όταν πέτυχα χατ τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αουμπαμεγιάνγκ στο 81ο λεπτό.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Γκρόσκροϊτς, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτζερ (70'Ντουρμ), Μπέντερ, Σαχίν, Μπλαστσικόφσκι, Μκιταριάν (76'Σίμπερ), Ρόις (59'Αουμπαμεγιάνγκ), Λεβαντόφσκι.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σακάι, Σβάαμπ, Χαγκουί, Μποκά, Κβιτς, Γκέντνερ, Λάιτνερ (86'Τραορέ), Μαξίμ, Βέρνερ (74'Χάρνικ), Ιμπίσεβιτς (68'Αμπντελαουέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα