Πολύτιμη ισοπαλία για ΝΟΒ

17:58 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε πολύτιμη ισόπαλη 9-9 με τη ρωσική Κίνεφ στο Κίρισι, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της ευρωλίγκας των γυναικών με σπουδαία εμφάνιση στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Η Βουλιαγμένη μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα της Κίνεφ βρέθηκε πίσω με 4-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και 5-1 στις αρχές του δεύτερου. Όμως οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έκαναν δυναμική επάνοδο στη συνέχεια

μείωσαν στο γκολ (5-4). Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Ρωσίδες ανέβασαν και πάλι ταχύτητα και με τις δαιμονισμένες Μπελίεβα και Προκοφίεβα έφεραν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (8-4). Η τρίτη περίοδος τελείωσε με 8-5.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο,όμως, οι Ελληνίδες έφεραν το ματς στα ίσια. Η Γερόλυμου ήταν πρωταγωνίστρια στον αγώνα καθώς πέτυχε 6 γκολ.Ήταν αυτή που μείωσε σε 9-8 με τρομερό σουτ από μακρυά, ενώ με κρύο αίμα ευστόχησε και στο τελευταίο πέναλτι (ένα από τα τέσσερα που κέρδιζε η φοβερή Ασημάκη) και ισοφάρισε στο τελικό 9-9 λίγο πριν τη λήξη.

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 9 - 9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 1-3, 3-1, 1-4

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ: Καρναούκι, Ζούμπκοβα 1, Προκοφίεβα 3, Τσιμανόβιτς, Κυροτσκίνα, Κρίμερ, Μπάλι, Κιριλτσέβα 1, Μπελίεβα 3, Κοκιριάκοβα 1, Οκουνέβα, Ρουζίκοβα, Γισίκοβα

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 6, Διαμαντοπούλου, Κοντογιάννη 1, Ζοφώλη Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα