Πολυτελές καταφύγιο για το τέλος του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

13:23 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στα γερά οχυρωμένα καταφύγιά τους έχουν αρχίσει και μπαίνουν όσοι πιστεύουν ότι την Παρασκευή έρχεται το τέλος του κόσμου! Βέβαια, αυτοί που θα είναι τελικά κερδισμένοι και στις... 22 Δεκεμβρίου είναι όσοι κατασκεύασαν τα πανάκριβα καταφύγια.

Ένας από αυτούς και ο σχεδιαστής Ρον Χούμπαρντ από την Καλιφόρνια, ο οποίος σχεδίασε ένα πολυτελές κυλινδρικό καταφύγιο, το οποίο αντέχει σε χημική και πυρηνική επίθεση και μπαίνει έως και 6 μέτρα κάτω από τη γη! Το καταφύγιο διαθέτει κρεβάτια, κουζίνα, μπάνια, τηλεοράσεις ακόμα και τζάκια, όμως η τιμή του ίσως σε σκοτώσει και πριν

την καταστροφή καθώς κοστίζει 46.000 δολάρια!

Ο Χούμπαρντ ονομάζει το δημιούργημά του «καταφύγια αναψυχής» ή «hi-tech υπόγεια» και όπως λέει έχουν τεράστια ζήτηση.

«Υπάρχει μία έκρηξη στις πωλήσεις. Έδινα ένα καταφύγιο το μήνα και τώρα δεν προλαβαίνω τις παραγγελίες», δηλώνει ο κατασκευαστής.

Τα καταφύγια διαθέτουν σήραγγες διαφυγής και μονόπλευρες καταπακτές που μπορούν να ανοίξουν μόνο από μέσα για να αποφευχθεί η περίπτωση μόλυνσης της ατμόσφαιρας από τον έξω κόσμο. Αν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όσους πιστεύουν πως το τέλος πλησιάζει τα καταφύγια έχουν ενθουσιάσει και τους κυνηγούς.

Βέβαια, άγνωστο είναι τι θα αισθανθούν όσοι πληρώσουν αδρά για τα καταφύγια και στις 22 Δεκεμβρίου δουν ότι ο κόσμος είναι ο ίδιος...

Keywords
Τυχαία Θέματα