«Πολύ πεινασμένη η Μπάγερν για Τσάμπιονς Λιγκ»

13:52 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να... πεινάνε σαν λύκοι για το μεγάλο τρόπαιο όπως παραδέχτηκε ο Ούλι Χένες.

Σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα BILD, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ... πεινασμένοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πεινάμε σαν λύκοι

και θέλουμε απεγνωσμένα αυτό το τρόπαιο. Πέρσι το χάσαμε μέσα στο σπίτι μας, φέτος θέλουμε να το φέρουμε στο Μόναχο. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα μας διευκολύνει, η διαφορά από τον δεύτερο είναι τέτοια που μας δίνει το δικαίωμα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πλέον".
Για την αντίπαλο της Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά, την Γιουβέντους, ο Χένες δήλωσε: "Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι με την Άρσεναλ, τότε δεν έχουμε καμία πιθανότητα να προκριθούμε. Απαιτείται μέγιστη προσοχή και πολύ καλή απόδοση. Το γεγονός πως παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας δεν μου αρέσει. Θα πρέπει να πάρουμε μια νίκη με καλή διαφορά χωρίς να δεχτούμε γκολ. Μόνο έτσι θα ταξιδέψουμε για το Τορίνο με άνεση. Πάντως, αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες τότε η πρόκριση στα ημιτελικά είναι πολύ πιθανή".

Keywords
Τυχαία Θέματα