«Πολύ καλή η διοργάνωση»

19:32 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Oλοκληρώθηκε το κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ Παγκορασίδων. Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κατέκτησε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας σε έναν πολύ όμορφο τελικό 22-19 τον ΑΟΔ Κορυδαλλού. Στον μικρό τελικό ο Φέρωνας επικράτησε 23-12 της Νέας Ιωνίας και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη Βέροια. Με το έπαθλο ήθους τιμήθηκε η ομάδα του Διγενή Ακρίτα, ενώ με αυτό του fair play η ομάδα των Χανίων.

Η προπονήτρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Α. Αναστασίου σχολίασε: «Τα κορότσια ήταν καλά προετοιμασμένα. Τους βγήκε το παιχνίδι. Παιδιά είναι αυτό που αξίζει και μετράει είναι να περνάνε καλά και να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Το επίπεδο ήταν καλύτερο από άλλες χρονιές».

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ανδρέας Καπιτσίνος που έκανε την απονομή στην ομάδα του Κορυδαλλού σχολίασε: «Το τουρνουά είχε μεγάλη επιτυχία. Εμείς σαν Οργανισμός μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός και συγκεκριμένα η ανάπτυξη. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι στις προτεραιότητες μας. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, όλοι οι Δήμοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, παρόλα αυτά με την συμπαράσταση των Δημοτών έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε σε ένα καλό επίπεδο τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Ιδιαίτερα το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που έχει αγαπηθεί από πολλά παιδιά στον Κορυδαλλό και φαίνεται πως αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό. Φέτος θα διοργανώσουμε την τελική φάση Κορασίδων και τα επόμενα χρόνια θα αναλάβουμε κι' άλλα τουρνουά».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Αντωνίου, συνεργάτης του Σωκράτη Βακάλη στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών είπε: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Οι πρώτες έξι ομάδες είχαν πολύ καλά στοιχεία και καλές προδιαγραφές. Οι προπονητές των συλλόγων φαίνεται πως είναι πολύ δεκτικοί και συνεργάσιμοι. Αυτά τα φεστιβάλ κάνουν πολύ καλό και πρέπει να συνεχιστούν και να γίνονται πιο συχνά».

Keywords
Τυχαία Θέματα