Πολλές υποψίες για το Αλκή-Εθνικός

17:35 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο o αγώνας ήδη μπήκε στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ, αφού υπήρχε έντονη στοιχιματική δραστηριότητα, με συνέπεια αρκετές εταιρείες να αφαιρέσουν τις αποδόσεις, καθώς παίχθηκαν μεγάλα ποσά στη νίκη της Αλκής και στο να σημειωθούν πάνω από τρία τέρματα στην αναμέτρηση.

Ο αγώνας είχε παράξενο ρυθμό, με τις άμυνες να θυμίζουν παιδική χαρά, και τους επιθετικούς να κάνουν πάρτι. Μετά το προβάδισμα της Αλκής με πέναλτι, ο Εθνικός

κυριάρχησε στην αναμέτρηση και έπαιζε μονότερμα, με συνέπεια να σκοράρει τρία τέρματα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (1-3), το ένα με απευθείας κτύπημα κόρνερ.

Στην επανάληψη, άλλαξαν οι ρόλοι, η Αλκή ανέλαβε τον έλεγχο και έκανε ότι ήθελε στον αγώνα. Χρειάστηκε 15 λεπτά για να κάνει ανατροπή (4-3). Λίγα λεπτά αργότερα ο Εθνικός ισοφάρισε (4-4).

Και φτάσαμε στο φινάλε όπου πάλι έγιναν πολλά. Η Αλκή προηγήθηκε με πέναλτι, ο Εθνικός ισοφάρισε με πέναλτι, και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σίτνεϊ σκόραρε το νικητήριο τέρμα δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα